Πολιτική Επιστροφών

Μπορείτε να κάνετε αλλαγές σε προϊόντα εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παράδοσής τους, αποστέλλοντάς τα, χωρίς οποιαδήποτε αιτιολογία. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή/ανταλλαγή σας είναι υποχρεωτική η αποστολή της αρχικής απόδειξης που συνοδεύει το προϊόν που αγοράσατε. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο το πακέτο δεν περιλαμβάνει το νόμιμο παραστατικό θα σας αρνηθεί οποιουδήποτε είδους επιστροφής/ανταλλαγής και το προϊόν θα επιστραφεί σε εσάς.Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος αποστέλετε πρωτίστως μια φωτογραφία αυτού στο returns@moreforless.gr .

Σημειώστε πως, όλα τα έξοδα αποστολής καλύπτωνται εξ ολοκλήρου από τον πελάτη. Θα χρεωθείτε για την αποστολή της αλλαγής κατά την παραλαβή του προϊόντος.Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις των αλλαγών, παρακαλούμε στείλτε e-mail στο returns@moreforless.gr.

Μπορείτε μόνο να ανταλλάξετε κάποιο αντικείμενο για ένα ίδιο αντικείμενο ή διαφορετικό,εφόσον είναι διαθέσιμο. Δεν δεχόμαστε αλλαγές άλλου τύπου. Λάβετε υπόψιν σας πως αν επιθυμείτε να κάνετε κάποια περαιτέρω αγορά, θα πρέπει να γίνει καινούρια παραγγελία.

Οι αλλαγές επεξεργάζονται εντός τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών. Ο χρόνος παράδοσης μέσα στο δίκτυο της μεταφορικής είναι ίδιος με τις υπόλοιπες αποστολές.

Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν αχρησιμοποίητα, χωρίς κομμένες ετικέτες. Δεν θα δεχθούμε προϊόντα που έχουν ταλαιπωρηθεί η έχουν πάθει ζημιά, και μπορεί να σας τα επιστρέψουμε, καθώς επίσης θα σας αρνηθεί η επιστροφή χρημάτων.

Πιο συγκεκριμένα:
Όλα τα παπούτσια πρέπει να δοκιμάζονται σε χαλί.
Δεν γίνονται αλλαγές σε μαγιό και εσώρουχα για λόγους υγιεινής.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα δικαιώματα επιστροφής που έχετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα επιστροφών μας στο: returns@moreforless.gr