Πληροφορίες Παράδοσης

Γενικά

Αυτές οι πληροφορίες ισχύουν για όλες τις παραγγελίες ασχέτως με τον τόπο προορισμού:
Όλες οι παραγγελίες ετοιμάζονται μέσα σε δύο (2) εργάσιμες ημέρες από την εκαθάρριση της πληρωμής (συμπ. Αντικαταβολής).
Ο αριθμός εντοπισμού πακέτου (tracking) αποστέλλεται μέσω e-mail με την αποστολή της παραγγελίας σας εφόσον μας έχετε δώσει μια σωστή διεύθυνση e-mail κατά την ολοκλήρωση παραγγελίας.
Παρακαλούμε βεβαιωθείτε πως έχετε εισάγει με ορθότητα τα στοιχεία παράδοσης, καθώς η αλλαγή προορισμού ενός πακέτου μετά την αναχώρησή του δεν είναι εφικτή. Εάν έχετε επιλέξει πληρωμή με πιστωτική κάρτα, μπορεί να απαιτηθεί περαιτέρω χρόνος για την εξακρίβωση της ταυτότητάς σας με το πιστωτικό ίδρυμα. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

Σε περίπτωση μη παραλαβής του πακέτου και ζήτησης επαναποστολής αυτού καθώς και σε επόμενη παραγγελία σας θα χρεωθείτε επιπλέον μεταφορκά έξοδα της τάξεως των πέντε ευρώ (4.9€).

Λάβετε υπόψη σας πως οι χρόνοι παράδοσης που αναφέρονται σε αυτήν την σελίδα είναι εκτιμώμενοι και μη δεσμευτικοί.

Εγχώριες Αποστολές (Ελλάδα)

Οι αποστολές εντός της Ελλάδας γίνονται με τη χρήση της SPEEDEX Courier και των Ελτα Ταχυδρομείων.
Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης για μια παραγγελία σε οποιαδήποτε κεντρική πόλη είναι δύο (2) με τρείς (3) εργάσιμες ημέρες. Ο εκτιμώμενος χρόνος για όλες τις υπόλοιπες πόλεις της ελλάδος είναι τρεις (3) με πέντε (5) εργάσιμες ημέρες.
Το κόστος της αποστολής ανέρχεται στα πέντε ευρώ (4.9€) για παραγγελίες κάτω των είκοσι ευρώ (20€), και είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω αυτού του ποσού.Σε περίπτωση που επιλέξετε να αποσταλεί το πακέτο σας με μεταφορική εταιρία την οποία δε συνεργαζόμαστε,τότε τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν εξ'ολοκλήρου εσάς. Σημειώστε πως τα βαρύτερα δέματα όπως π.χ ποδήλατα έχουν μεταφορικά έξοδα τα οποία επιβαρύνουν εξ'ολοκλήρου τον πελάτη και κοστολογούνται την στιγμή της παραγγελίας.

 

Αποστολές Κύπρος

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με την ACS Courier και αναχωρούν μία φόρα την εβδομάδα (συνήθως Τετάρτη).

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης με προορισμό την Κύπρο είναι πέντε (5) με επτά (7) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης.
Το κόστος της αποστολής ανέρχεται στα επτά ευρώ (7€) για παραγγελίες έως 3 κιλά (συμπεριλαμβανομένου και του ογκομετρικού), ενώ για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 3 κιλά θα σας ενημερώνουμε εκ νέου για το κόστος αποστολής.
Σημειώστε πως σε περίπτωση αλλαγής, ο πελάτης επιβαρύνεται εξ'ολοκλήρου τα έξοδα για την επιστροφή και επαναποστολή του πακέτου.

Διεθνείς Αποστολές

Οι αποστολές εκτός της Ελλάδας γίνονται με τη χρήση της DHL Courier ή των Ελτα Ταχυδρομείων.
Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης για μια παραγγελία στο εξωτερικό είναι τρεις (3) με πέντε (5) εργάσιμες ημέρες.
Το κόστος της αποστολής είναι ανάλογο με τον προορισμό του. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας δοθεί το ακριβές κόστος ανάλογα με την διεύθυνση σας.